Anna-Ida - 13

2013-03-31
20:11:27

Framme!
Hej, nu är vi framme i Hemsedal. Riktigt stor och fin stuga. Längtar så till imorrn och att få åka slalom. Sitter på rummet där jag och mamma ska sova och ja, bloggar, i väntan på tacos som några håller på att fixa. Det här blir bra! :D Kram!

2013-03-30
17:37:43

hemsedal
Halloj!

Under lovet ska jag till Hemsedal, vet inte om jag sagt det än men ja, det ligger i Norge haha. Det är ett läger för gymnasiet men mamma är ledare så jag ska med och min kompis William ska också med för hans mamma är också ledare. Det ska bli kul att åka slalom, och ska även försöka lära mig mera snowboard än vad jag kan nu. Hemsedal är bäst. Familjen har ju alltid brukat åka dit så länge jag minns men nu är det inte så längre direkt. Synd det men kommer ju dit ändå i år i alla fall. Åker imorrn och kommer hem på fredag, kanske bloggar lite eftersom vi kommer ha internet och min dator ska med. Har packat lite idag men då vet ni vad jag ska göra på lovet, så vi hörs. Ha de gött! en bild på mig som Lydia tog i skolan i vintras.. den passade in.. kanske. Aja.

2013-03-30
17:27:47

påskafton
Hej!

Imorse, efter frukosten, gick jag och min syrra ut och letade påskägg. Det tog ett tag tills vi hittade äggen, haha. Men fick godis och 100kr i ägget i alla fall. Sen åkte vi till mormor och åt lunch, ägg också, såklart! Mina kusiner var där och det var kul. Av mormor fick jag och kusinerna varsitt påskägg med godis och en One Direction bok! Jag blev jätteglad, den är ganska tunn men det är mycket text om bilder och den heter Vi ♥ One Direction. Sen ska familjen till Lydia och hennes familj, tror det kommer nån mer familj också, det är knyte tror jag. Skojigt. Igår var jag ju hos farfar. 
flowerpower hos farfar, målar påskbrev hemma, mitt påskägg imorse! Jag...! Guldigt hår typ. Hehe aja kram på er och GLAD PÅSK! <3

2013-03-29
14:31:23

Långfredagen

Hej! Vill bara göra ett jättesnabbt inlägg, sitter i bilen påväg till farfar efter att ha visat upp en gammal dans i kyrkan. Så det blir ingen bra uppdatering idag och speciellt inte på söndag till fredag då jg ska bort, slalom! <3
Bild på mig idag och en fin bild på mig och Å!

https://cdn2.cdnme.se/3922069/7-3/pic_5155970eddf2b31fe903eaac.jpg" class="image">


2013-03-28
19:18:18

Danshajken
HEJ! Tänkte berätta om danshajken, så det kan bli ett långt inlägg. Vi var i alla fall sex personer och vi hade hajk, när vi kom dit började vi med att värma upp, välja låt och sen göra en dans. Vi tog Begging med Anton Ewald och vi klarade att få ihop en dans och den är så sjukt bra, dansen! Sen lagade vi tacos och så duschade vi och allt sånt, sen spelade vi Jungle speed. Nån gång här så gjorde jag och tre till ett bus till de andra två, det var kul! Först så låtsades vi att vi ringde och våra föräldrar sa att vi inte fick sova i missionshuset inatt och de två gick på de för vi sa att en pastor skulle sova där, så vi som visste om buset började skrika typ "Vi måste skynda oss och diska och packa alla grejer!" Så alla diskade, för hand då, jättefort och tog upp alla grejer i hissen. Sen ställde vi ut väskorna på trappen och så sa vi att vi skojade. Det var sjukt kul för vi hade ju med oss en del packning och så slängde vi ALLA väskor ner i hissen och körde ner det igen. 
Sen såg vi på film. Efter kanske halva filmen så gör fyra andra ett bus mot mig och en till tjej, de säger att de har ont i magen och mår illa och ska spy, jag och andra tjejen, Maija, går och hämtar hinkar där de kan spy och ger dom vatten och sånt. Vi trodde att det måste varit nåt vi har ätit eftersom att fyra stycken har ont i magen. Sen skulle vi upp och leta efter alvedon åt dom och vi gick upp och sen ropade dom "Moa spyr!" och vi sprang ner utan att ha hittat alvedon. Och då spydde hon ut hela gurkbitar, ja jättetrovärdigt. Sen spydde även en annan tjej, och vi såg ju att gurkan var borta eftersom vi hade haft gurka och dipp.
De hade tydligen medans vi vart uppe och letat, tagit in dipp, gurka och cocacola och godis i munnen och det såg jätteäckligt ut. Jag och Maija trodde ju hela tiden att det var riktig spya. Men vi(Maija) var tvugna att hälla ut de i toan ändå. Sen så när vi hade sprungit upp och letat massa ggr och hjälpt dom och så så reser dom sig ur sina sängar och säger att dom är pigga och typ "Nu ska vi ha kul!". Jag och Maija blev sjukt chockade. Dom är i alla fall bra skådisar det är en sak som är säker. Sen gick vi upp och dansade och gjorde Harlem Shake och hade kul, sen såg vi på mer film och myste och sen la vi oss vid två ungefär. 
Imorse vaknade vi typ vid 7 av solen som lyste i ögonen och vi åt frukost och sen började vi öva så att vår dans skulle sitta och det gjorde den väl. Sen gick vi på en promenad hem till Lydia och tog med oss lunch upp som vi kunde laga. Så vi packade och åt lunch. Efter det dansade vi mer och bara hade kul. 
 
Sitter i soffan nu och har sjukt tråkigt och är sjukt trött. Hoppas ni orkade läsa.. Hejdå! 
tre bilder från skolan igår

2013-03-26
21:24:52

påsklov
Hej! Idag var skolan rätt chill och härlig. Först hade vi ett enkelt matteprov, på franskan såg vi på Hunger Games, har inget med franska att göra dock. Vi ska se klart den imorrn och efter lovet. På bilden gick vi ut och gick lite eftersom att det var sol och vi har ett grupparbete med parallelklassen och dom har inte bild samtidigt så vi hade inget speciellt att göra. Efter maten sen så åkte vi till en annan högstadieskola och kollade på en teater. Den var helt okej. Sen hade vi en lektion efter det och då pratade vi om mobbning och spelade små rollspel om mobbning. Chill dag. Imorgon är det sista dagen innan påsklov. Kommer bli skitbra påsklov hoppas jag! Imorrn kväll blir de danshajk! Det var inställt först för att ledaren hade för mycket att göra men vi ska sova i missionshuset utan ledare istället. Skriver mer imorrn, hejdå! 
// jag o söta Sabina i härliga solen! //

2013-03-25
19:16:22

tråkig dag
Hej! Har suttit och kollat på youtube på allt möjligt. Ganska tråkigt, tråkiga inlägg på bloggen också, kommentera vad jag ska skriva om, snälla! Mitt liv är nog de tråkigaste som finns. Först skola, sen hem, äta, sitta vid datorn, sen tv. Mitt liv alltså. Borde börja va med kompisar oftare. Finns ju en fritidsgård också men tycker inte alls att det är kul där. Jag går ju på teaterskola, scout och tonår så lite kommer jag ju ut, men inte mycket. Gillar inte att bo två mil ifrån mina flesta kompisar. Har en kompis som bor nära. Annars skulle jag nog vara mer med kompisar, men eftersom att det är 2 mil till dom så lixom orkar jag inte. Dessutom sitter man väl ändå bara med datorn, mobilen när man är med kompisar också? Aja, ska se på tv nu. Hejdååå. 

2013-03-24
20:08:00

Bergvik
Hej, jag och mamma och Clara har vart på Bergvik nu. Ett köpcenter vid Karlstad typ. Jag skulle ju inte köpa kläder, i alla fall inte för egna pengar, men mamma hade ett presentkort på Gina och jag tycker att mamma ska köpa på mer tantaffärer, nej men inte gina iaf så jag fick 200/400kr på gina. Så jag köpte en bandeau och en t-shirt, som var kläder,ett nagellack också. Riktigt snyggt iaf. Köpte nagelborste, nagellacksremover, mobilskal, displayskydd och en svart kofta också. Ni kommer väl få bilder nån dag. Juste ja, jag ska snart färga håret, igen! Hade ju ombre i höst, nu har jag helt brunt som är tonat så det var mörkare förut. Men snart kanske nästa vecka så ska jag färga dipdye! Blond dipdye. Tror ni det blir snyggt!? :D
 

2013-03-24
13:29:10

jag älskar rosa
några fula bilder mamma tog. 

2013-03-24
13:22:33

24 mars
HEJ HOPP!
 

Igår åt jag tacos, sen kollade jag på Fångarna på fortet och så var det Earth Hour! Då ska man ju släcka alla lampor i huset och så. Kom på det typ kvart i nio och jag sprang runt och släckte alla lampor haha. Det är så mysigt med Earth Hour! De kunde vara oftare. Idag var jag i Sundstabyn och var med på Söndax, söndagsskola. Jag var typ ledare. Nu har jag målat naglarna, i en snygg färg. Nummer 244 från Depend. Fick det av Sabina, så himla snyggt! Ska till Bergvik med mamma och Clara sen. Ska inte köpa kläder, som sagt. Dock ska kanske mamma köpa ett par jeans till mig. Ska köpa lite annat smått och gott jag. Så det blir najs. Hejdåå! 

2013-03-23
19:31:00

i love sun
Hej! Idag har jag varit hemma, städat lite, fotat, varit på KT och fotat ännu mer. KT var bra. Jag och Lydia dansade och sjöng när de andra pysslade, haha! Fotade i skogen idag, tror aldrig jag gjort det förut. Har redigerat lite bilder för utan redigering blev de inte de rätta färgerna. Så jag bara la något, några filter på bilderna. Kotten fick agera modell på ganska många bilder. Längtar så sjukt mycket till i sommar när Olivia, min tremänning kommer till Sverige, då får hon va modell, hon var ju det i somras också, haha! :D Nu kommer massa bilder innan jag ska äta tacos. Ps, Sabina vi får hitta nån dag när vi kan ha filmkväll, jaoo! :D<3 Ds.

2013-03-23
11:51:00

jag vill aldrig...
... ta den översta tallriken i skolan
... ta ketchup utan att ha vänt den först
... ha obortstat år
... se damm
... sova för länge
... ha tråkigt
... ta den första ostskivan

2013-03-22
16:37:53

Fredag!
HALLOJJJ! :)

Igår skrev jag inget, övade på prov och var på scout i alla fall. Idag har jag varit på skolan och sen ska jag på tonår, filmkväll. Hoppas det blir nån bra film. Det känns konstigt nog tomt utan Linnea, Wilma och Linda på skolan för dom är lediga, men det är ju lugnt också, haha nejrå. Ja ba sköja. Aja har inget att säga menmen.. juste Emma har skaffat blogg! empe.devote.se ska ni kolla in! Hejdå!
// bild på mig och söta Å! phaaat99.devote.se //

2013-03-20
16:48:49

play with food

2013-03-19
19:32:44

lite random
Hejj! Köpte de där brillorna och skalet som ni ser på bilden. Köpte det i lördags. I söndags så var jag ju hos mormor! Mina kusiner var också där. Då fick vi tårta som ingen typ gillade, för att mormor fyllde år. Sen ville kusinerna (6, 9) ut och gå lite typ med mig och min syrra och jag hade typ klackskor.. eller inte så höga men inga direkt promenadskor men jag följde med ändå. Fick jätteont i fötterna då. Ajaj. När jag kom hem gjorde jag helt missbildade cupcakes. Men goda blev dom! Två random bilder sen.. Sabina o Linda jao.
Idag har jag gjort lite läxor och juste, på skolan så ska vi ha grupparbete i bild och göra som en animerad film. Eller var det nu var? Det var cut-out eller vad det heter så vi ska göra dockor och så göra en jättekort film typ. Kom i en rätt bra grupp som tur var. Hejrå! 

2013-03-18
16:19:31

Näe
Hallåj!
 

Igår, söndag så gjorde jag inget speciellt. Tror jag. Imorse innan skolan var jag hos tandläkaren och fick bananlack. Det är hemskt. Smakar bajs hela dagen och jag har forfarande smak kvar. USCH! Hatar verkligen det. Fick några tandtrådsgrejer med hem också. På skolan på idrotten så var det plötsligt brandövning och alla var ju tvugna att springa ut på fotbollsplanen. Det var iskallt för vi i sjuan hade ju t-shirt på oss! Hemskt asså. Det var inte kul i alla fall. Ikväll är det massa bra på tv. Det är ju kul. Brukar ni se på tv? Vilka program? Ska nog se lite OTH nu också. Har inte kommit längre än till säsong två episod sjutton. Måste se snabbare alltså. Haha. Ha det braa!

2013-03-17
11:37:31

The lol cam

 

2013-03-16
13:37:00

SKINNY BLACK OOTD #5

// byxor:dr.denim linne:bikbok //
 
Så ser jag då ut idag. Imorse så vågade jag knappt ta på mig byxorna. De var hårda och nytvättade, inte så skönt men nu är dom rätt mjuka. 

2013-03-16
13:25:45

Toppendag
Hej, igen! Har duschat, klätt på mig, gjort en smoothie och tagit outfitbilder nu, sen jag bloggade sist. Jag gillar verkligen den här dagen. Så härlig typ. Brukar ni ha såna här dagar när ni bara älskar allting? När allt bara är bra och humöret är på topp? Sitter i alla fall i soffan igen och dricker en smoothie. Så gott. Ni får lite bilder på den yey! Brukar oftast toppa med K-special flingor men nu blev det en klick yoghurt och socker. Men sen blandade jag runt i glaset. Men jag har inget recept, tar frusna jordgubbar (tycker det smakar bättre med frysta), vaniljyoughurt och socker (ibland). Så enkelt. Har inget recept utan bara häller i mixen. Anledningen till att jag klickade i yoghurt här var för att det var lite för lite. Men det gör inget. Ha de så bra, outfit kommer upp senare! :)

2013-03-16
10:37:04

Lördag
Today is a good day to have a good day.

Senare ska jag och pappa till Töcksfors. Jag ska köpa lite småsaker typ, inga kläder, för jag har bestämt mig för att inte köpa kläder förrän 8 maj. Hur ska det gå!?? Tror inte jag har köpt nåt i år... eller jag vet inte men tror faktiskt inte det. Vill ha så SJUKT MYCKET kläder just nu men det kommer ju finnas nåt snyggt i butikerna i maj också så att.. aa. Ska köpa typ iphoneskal, solbrillor, kanske något mer. Och en present till min kompis som jag ska till ikväll, hon ska ha en filmkväll :) 
Ska nog fixa mig nu, sitter här i två-tre filtar, i pyjamas och myser med datorn men nu ska jag duscha och så. Ha det bra! 
// jag gillar inte den här bilden så mycket men vet att fotografen Lisa älskar den.. lägger upp den ändå. //

2013-03-15
22:17:00

RED NOSE DAY / RÖDA NÄSANS DAG
Gokväll mina kära vänner! Idag är det Red Nose Day. Red Nose Day anordnas i välgörenhetssyfte i Storbrittanien sedan 1998. Under dagen anordnar BBC TV-program på temat och röda clownnäsor säljs. Den hålls vartannat år någon gång i mitten av mars. Organisationen som anordnar Red Nose Day heter Comic Relief. (Färsk? fakta direkt från Wikipedia! ) One Direction har i år gjort ett samarbete(?) med Comic Relief och släppt låten One Way or Another där de drar in pengar åt organisationen. Jag tror det är en sjukdom? Haha vet inte så mycket men aja. 1D åkte till Afrika till massa barn och kollade hur det var och dom gav även pengar och så. Ska se lite One Tree Hill nu. Btw, gjorde chokladsmoothie förut och det smakade Bajs! Ska aldrig göra det igen. BLÄÄ!

2013-03-15
16:47:20

54 dagar
hej, GALET VAD SNABBT TIDEN GÅR! Känns som om det var förra månaden vi fick biljetter till 1D. Men det var ju andra november! Längtar så sjukt mycket till 8 maj, och det är bara 54 dagar kvar, ca 2 månader.. eller faktiskt mindre. Minns att det var något med 200 dagar när vi beställde dom. Idag är det fredag. Ska inte göra nåt speciellt. Det är tonår men jag ska inte dit, ska mysa för mig själv med massa One Tree Hill istället. Är på säsong två och har inte sett på veckor nu! Ska ju till Hemsedal på påsklovet så det blir OTH där med. Är iaf galet taggad till ONE DIRECTION! <33
// har ringat in där jag o min kompis sitter! Våra mammor ska också med men dom sitter längre bak //

2013-03-14
16:13:27

piiinsamt !
Halla! Idag på skolan var det ganska chill. På en rast var jag med Å och Sabina. Vi gjorde inget speciellt men en sak vi gjorde var så sjukt pinsamt asså jag dog typ. Extra pinsamt för mig också för att jag känner dom som hade lektion där. Försöker att inte tänka på det mer i alla fall. Det är jobbigt att det är iskallt ute. Det ska vara vår nu. Sen är det i alla fall scout och hade tänkt att baka nåt till det men kom inte på vad. Så tråkigt att baka typ muffins eller chokladbollar hela tiden*! (*riktigt ofta i alla fall) 
En sak som jag är störd på eller inte fattar är att min dator har en webbkamera, inbyggd men det finns ingen webbkamera "app" eller vad man ska säga.. Asså om ni fattar. Det är ju typ som "appar" på en dator. Jag söker lixom där nere på "Start" men i min dator finns det ingen "Webcam" .. vill ju ha det! :(
Är också lite sur/störd på en person. 
 
 

2013-03-13
18:03:13

Teaterskola :D
YES! Idag drog teaterskolan igång igen. Skojigt. Var ju en paus från teatern i höstas men nu blir det nog en teater som vi ska spela upp vid midsommar. Idag skulle vi ta en bild, vi visste inte vilken, men jag tog en ishockeyspelare. Inte bra! Sen skulle vi spela den personen och det var lite pinsamt, jag behövde prata mörkt typ och jag övade framför en spegel innan och då pratade jag göteborska men det blir mycket pinsammare framför folk även fast vi bara är typ tio st i gruppen. Men det var kul också. På skolan idag kollade vi på bilder från en utflykt vi gjorde i början av sjuan. Såg en bild på mig och Å som jag tyckte var lite kul, ful. Och en bild på mig där jag såg jättesur ut och det var från sidan, hatar min profil eller vad man ska säga, fast jag raderade den då. Och det är ju skolan som har bilderna typ. Ska nog duscha sen och typ se på Sveriges Mästerkock.
Långt inlägg wiee. Asså, alla i min klass spelar typ Drawsomething. Vet att det är ganska gammalt och jag spelade det för ett år sen typ men nu har i alla fall alla börjat spela det igen. Det är ganska tråkigt, egentligen men på nåt sätt blir det kul när alla spelar. Aja hejdå.
redigerade bilder :p

2013-03-13
12:39:00

gamla naglar
förlåt att bilden är så suddig, men har ju lovat att visa hur naglarna blev.. ganska misslyckade om man kollar nära.. men det har typ gått bort nu så ska nog måla nytt snart. 

2013-03-12
18:34:30

love it
Festade på detta igår och skulle kunna leva på det. JAG ÄLSKAR DET!

2013-03-12
18:28:00

HAPPYYY
HÄJ! Okej, en gammal bild från i fredags, men hade inget annat. Är lite glad sådär. En kul grej är att Sabina har fått en iPhone, kul va? :D:D:D Kommer fixa tidinställda inlägg nu. Japp. Har inget att säga. Har redigerat lite bilder och lyssnar på Cimorelli, älskar deras Believe It. Justeja, kolla inte på mina ögon på bilden för dom är suddiga men aja. 

2013-03-11
16:38:34

SOMMARFEELINGS
Hej! Fick lite extra sommarkänslor när jag såg jordgubbar på bänken när jag kom hem. Det fanns bara 8 st så jag och min syster delade upp dem, rättvist. Men dom var stora så det var bra! Det är soligt ute, men iskallt, så det är ju inte så kul. Nu har vi sol och allt, det enda som saknas är massa plusgrader! Ska bara ta det chill idag. Har bara en läxa och ett prov denna vecka. Men vi har två lektioner kvar att öva på provet och sen har vi några enkla engelskaglosor så nej, jag behöver inte plugga nåt hemma. Puss :*

2013-03-10
20:15:35

chilldag
Hallooo.

Jag har suttit i soffan hela dagen trots att solen har vart uppe.  Har inget speciellt att skriva, gjorde ett collage med bilder från i somras då Olivia var här, min tremänning som bott i Australien men nu flyttat till London. Nu kan vi nog träffas oftare! Saknar henne i alla fall. Har gått igenom vad ska man säga, ca 50 000 bilder igårkväll och idag så jag hittade en massa roliga bilder haha! Gjorde en smoothie förut, sitter och kollar på youtube nu, hejdå! <3

2013-03-09
16:29:25

tråkigt ..
HALLAA!! Hade en grym gårkväll/natt och förmiddag idag. Igårkväll efter tonår, som var himla kul, så såg vi på Twilight då som sagt. Vi började se vid 10 ungefär. Efter två och en halv film orkade vi inte mer så vi gick och la oss, då var klockan tre ungefär. Vi vaknade jättetidigt konstigt nog, typ 7, halv 8. Vid 8 såg vi halva Eclipse och båda Breaking Dawn och de är så sjukt bra! Sorgligt att det inte kommer mer filmer! :( Vi åt frukost och så också, sen låg vi och slappade i soffan ett tag. Wilma åkte hem lite tidigare än mig, så jag och Lydia spelade in tre störda videos. Ingen får nånsin se dom, haha! Gapskrattade som grisar, vi skulle köra water challenge och dricka challenge och hoppa challenge. Vi kom på de två sista själv och det var kul, men ...stört! Aja, vi måste i alla fall ha fler maraton! Frågan är bara vilken film. Ice Age verkar rolig, men vi vet inte när och vilken film det blir nästa gång. Haft en toppenhelg än sålänge men nu är allt bara tråkigt hemma. Finns inget att göra. Hejdåå! <3
// två bilder från tonår och två bilder från maratonet! :D //

2013-03-08
17:05:57

TWILIGHTMARATON
Hej! Jag har ganska nyss duschat och nu packat lite inför inatt. Ska till Lydia om en halvtimme och lifta med henne till tonår, strumpkrig..? Det blir nog kul i alla fall. Efter tonår ska jag och Wilma somsagt till Lydia och ha twilightmaraton! Har ju inte sett första eller sista filmen. Katastrof! Haha nejmen ni får ha de bra. Puss! 

2013-03-07
16:55:40

smör gås
Hej! 
 
Idag var jag på skolan.. vi fick smörgås till lunch! Helt stört typ. Men diskmaskinen är typ sönder och vi har ätit på engångstallrikar med plastbestick hela veckan. Kan dom inte laga diskmaskinen? Vi fick smörgås och lite frukt och äppeljuice till mat idag, supergott.. eller inte. Fast skolans vanliga mat är inte så god heller men.. a. Sen fick vi handtvättade knivar att smöra med, man får ju inte tvätta för hand på skolan. Tröga mattanter.
Ikväll är det scout och vi skulle åka pulka, men det är typ ingen snö kvar där vi skulle åka så det blir väl nåt annat.. Imorgon är det FREDAG! Då är det tonår och vi ska köra Sockwar! Man ska kasta strumpor på varann! Efter tonår ska jag och Wilma hem till Lydia och kanske se alla Twilight filmerna, om vi orkar! Det ska bli skööööjj. Så ska vi sova där jao. XOXO Anna-Ida.
//tråkig bild, men älskar silverringen jag fick i födelsedagspresent, vill ha fler!! //

2013-03-06
16:14:00

OOS #4
// outfit of saturday, tröja:bikbok jeans:dr.denim jacka:gina //
Hej! Sen ska jag och mamma ut och gå, igen. Mamma sa att det hade varit en geting i fönstret idag, som hon dödade, och jag hatar getingar. Ska de redan vara här? Hatar att bo i ett hundra år gammalt hus med springor i väggarna där getingar och allt annat äckelpäckel bor.
 

2013-03-05
19:04:09

5 mars
Hej! Igår när vi gick till skolbussen så var himlen, soluppgången jättefin! Helt rosa-orange typ. Idag har jag inte gjort nåt speciellt, förutom skolan då. Jag har inte glasögon men jag testade mammas. Ska se på Maria & Mindy sen också. Vi hörs! 
// i söndags kväll //

2013-03-04
16:11:59

Måndag
Hallå! Idag var det skola, som vanligt ganska tråkigt, men ändå kul att träffa kompisar man inte träffat på lovet. Det var ganska chill ändå. Har ni tänkt på att ögonfransar är jätteäckliga? I alla fall om man ser denna bilden här uppe. Ser ut som typ nån spindel eller spindelben ju! Sen ska jag, mamma och Clara ut och gå tror jag. 

2013-03-03
21:06:16

Som Lisa gjorde ehehe.

2013-03-03
20:52:25

green

2013-03-02
17:50:04

Solnedgång i Mars
Bilder från igår, 1 mars.

Nyss varit ute och tagit bilder på solnedgången, andra mars. Om himlen blir mer rosa sen går jag ut igen. Det blåser jättemycket, usch!
 

2013-03-02
12:34:20

Ny design
Hej! Har laddat ner en design. Vad tycker ni? Inte jag som gjort den. Har storlek 800 på bilder nu, tror jag! Men jag orkar inte ändra de gamla inläggen där jag har 600 utan kör med 800 nu. Hoppas min blogg är rolig att läsa. Skriver inte så mycket intressant men det kan ju komma en dagens outfit då och då. Ha de bra!
// dålig bild som Jessicat tog på Lima! //

2013-03-01
11:53:17

Limalägret 2013
HEEEJJ!!!! Har från lördag till torsdag, igår, varit på ett underbart läger i Sälen! Vi åkte skidor två dagar i Kläppen och två dagar i Tandådalen, vilket jag gillade mer. Vi har haft underbart väder varje dag! Har tagit en fikapaus varje dag. Efter skidåkningen på dagen så var det middag och den var jättegod varje dag. Vi bodde i en skola i Lima. Sen var det seminarium eller frikväll och kvällsandakt. Sista bilden är tagen hemmaa!! Ha det bra! :)