Anna-Ida - 13

2013-01-29
18:12:45

instagram
Har inte färgat håret. Jag och Lydia har varit på bio, vi såg filmen "Ego". Den var bra. Har plockat fram mina vita Palladium efter att de förvarats i kalla garaget i vinter. Ja det är ju fortfarande vinter då men.. ha det bra!

2013-01-29
18:08:06

TRÅKIGT (väder, jag, allt)
Hej!
 

Just nu sitter jag i soffan med bena uppdragna till näsan och datorn i soffan. Har känt mig ganska "lat" eller seg de senaste dagarna. Sitter i soffan och nördar Instagram , Facebook, Twitter, Tumblr, Temple Run 2 men allra mest Hay Day på mobilen hela dagarna. Mina hörlurar är borta. Så jag kan knappt lyssna på musik nu heller, varken på skolan eller hemma. Jag har inte fotat på flera dagar och känner mig ganska tråkig, liksom vädret. Slask är inte kul. Läste ut boken "Mitt perfekta liv" av Sarah Dessen idag. Har läst den sen oktober då jag var i Turkiet. Har läst andra böcker samtidigt som vi måste läsa i skolan. Ganska gött då jag lånat om den två gånger. Nu läser jag Alex Dogboy i skolan. Ska tipsa om bloggen justmine.devote.se som min kompis Linnéa har. Hon skriver en jättebra berättelse där. ♥

2013-01-26
14:03:00

Statistiken sjunkeeer.
Hallå!
 

Har inte gjort något speciellt i veckan. Imorgon så är jag först i kyrkan och hjälper till med mat och grejs. För att jag ska med på Lima så i kyrkan ska vi samla in pengar och servera mat efter gudstjänsten. Sen ska jag och Lydia till Karlstad, på bio. Vi har inte helt bestämt oss än vilken film. Först var det Hobbit som gällde, nu tycker vi Ego verkar bra, men sen kanske Berättelsen om Pi är ännu bättre? Tipsa gärna om någon bra film på bio just nu. Ha det bra!

2013-01-23
20:36:00

SORRY!
Hejsan!
 

Förlåt för att jag inte lägger upp så mycket bilder från min kamera. Jag laddar oftast in bilder i datorn när kameran har mer än kanske 10 bilder... Men bilder från mobilen/instagram är väl bättre än inget? Har bakat scones med chokladfyllning! MUMS! Var hos Moa igår med Alma och vi bakade också det :D Ser nu på Sveriges Mästerkock. Hoppas ni har det bra! <3
Haha, jag och Wilma! <3 #gangnamstyle (Sabina tog bilden! Kolla in chabie.devote.se och wilmajuliusson.devote.se) Moa som bakar också. Kram! <3



2013-01-21
18:53:01

adi_anna @ instagram >FOLLOW<
Ska börja med att säga att bilderna ser hundra gånger bättre ut i min iPhone. Sabina och jag på första bilden ♥ Sen har vi mitt öga och nån slags egobild. Jag har ingen mascara eller nåt och den är i stort sett oredigerad(ett instagramfilter). Har bakat muffins och ikväll blir det Top Model Sverige, kram! :)

2013-01-20
18:05:00

EYE
fotad av mig med min iPhone 4S ♥

2013-01-20
18:02:56

YOLO (bara för att jag inte ska skriva söndag igen)
Bonjour!

Nej, jag är inte i Frankrike. Igår var jag och mamma ute på promenad i mörkret. Ganska kallt, och mörkt. Skönt att komma ut lite, idag har jag inte varit ute på hela dagen. Lova med föräldrar var här ganska länge och åkte nyligen. Jag fick dörrskyltar med tillexempel texten "Stick", "Kom in!" och "Städa mitt rum, tack" m.fl. Ifrån Lagerhaus då. Sen var det även fyra stycken små chokladbitar från Lagerhaus. Det var födelsedagspresenter. Lova har blivit så stor och hon är verkligen jättegullig. Hon har lekt med duplo, springband, gungstol och sprungit runt i huset. Hon är ungefär 1 ½ år gammal. 
 
Två bilder ifrån min instgram, typ hur jag ser ut idag. Eller mina accesoarer i alla fall. Ha det bra, puss! ♥♥♥
 
 

2013-01-19
12:39:55

Lördag (nära på att jag skrev söndag här)
Godmorgon, eller förmiddag!
 

Vad ni nu vill kalla det så är det nog morgon för min del i alla fall. Igårkväll bjöd jag hem några vänner, det var jättemysigt! Tack för igår om ni ser detta! ♥ Idag vaknade jag ungefär klockan 11. Men sen dess har jag varit i sängen hela dagen. Mamma gav mig frukost på sängen och nu sitter jag här och ska snart fortsätta se på One Tree Hill! :) Kan tänkas att jag fotar någonting idag, kanske mina födelsedagspresenter? Om ni vill se de så kommentera! Visar några av mina senaste bilder från min Instagram @ adi_anna ♥

2013-01-16
16:09:43

Photoshoot @ school
Hallå!

Som sagt så hade vi med kameror igår till skolan. Visade några bilder igår, men här är några till. Idag blir det ännu mer One Tree Hill och dessutom Sveriges Mästerkock. De fyra sista bilderna är jag, fotad av Lydia som är på bild två. Sen har vi Sabina och Emma också, ha det så bra! :D

2013-01-15
20:57:23

FINALLY
Hallå!
 

Igår blev jag äntligen tretton år. Ja,jag går i sjuan, men jag gick ett år för lite på dagis, då vet ni. Så det var riktigt najs. SABINA: Kan inte du skaffa en ny blogg då? :o :D
Blev lite firad på kvällen av några som vi känner typ. Eller ja så klart vi känner dem väldigt bra. Skitsam. Jag fick pengar och kläder och en halv dator, fick andra halvan i julklapp. Jag har sett tre avsnitt av One Tree Hill idag. Är på första säsongen, avsnitt 10. Så jag har riktigt mycket att se, vilket är bra i och för sig. Önskar mig alla säsonger på dvd. Fast nu har jag redan fyllt år men whatever. Idag på skolan, på bilden fick vi ha med kamera. Så jag och Lydia gick ut i snön(SOM KOMMIT NUUU :D:D) och tog bilder, och även inne, vi har ärligt talat, världens sunkigaste och äckligaste skola. Har inget mer speciellt att berätta. Ciaooo!! (klicka för att se bilderna större)
 

2013-01-13
15:04:30

Söndag
Standardrubrik en tråkig dag såhär.. eller? Har använt den flera gånger nu i alla fall. I fredags hade jag ett litet släktkalas, fick några saker som jag verkligen gillar, har gjort ett litet collage på de sakerna. Sen, igår var jag på kalas för en vi känner där vi fick bulle och kaka till fika. På kvällen var jag hos en kompis, det var jättemysigt och roligt. Imorgon är stora dagen, nämligen min födelsedag. Dock så längtar jag inte så mycket, lixom, vet att jag inte kommer få alls mycket, fick ju en dator i julklapp. Men något från Bikbok lär det bli då mamma inte är bäst på det där med att vara.. vad säger man.. aja jag vet i alla fall det. Inte vad det är för plagg då men. 
Jag har börjat kolla på OTH då jag har flera kompisar som kollar på det, har sett två avsnitt, men ska börja se något snart också. Det hände en jätteläskig sak för min klasskompis, så hon raderade sin blogg tyvärr. Och sen kom det en fb-förfrågning också. Ganska läskigt! Så kom ihåg, ge aldrig ut efternamn på internet/blogg. Bara ett tips. 
Vill ni att jag ska blogga oftare? Kommentera gärna!

2013-01-11
16:21:33

Bara för dig .

Den här skjortan har jag haft hela dagen, ifrån Bikbok. Ska byta om nu snart, har ett litet släktkalas ikväll eftersom att jag fyller år nu på måndag(!!!!!!) :) /ha det bra!


2013-01-01
17:07:20

2013
Hallå och hoppas ni har ett bra 2013 än sålänge!
 

Ska inte dra så här någon lång historia om min nyår. Den var bara typ den bästa ever. Så det var riktigt kul. Åkte hem vid 2-tiden och la mig vid 3-tiden i natt. Vaknade vid 13.00. Inte bra. Men det var väldigt gött. När jag vaknade va Lisius Thoranguus här. Såg på första sagan om ringen filmen. Tänkte nämna lite saker om 2012 som har varit highlights och något som varit mer dåligt. :)
 
Higlights år 2012:
Fyllde år i början av året. Yey, haha!
Åkte till Sälen med underbara kusiner † 
Jag var i Stockholm och såg på Jesus Christ Superstar och shoppade.
Åkte till Hemsedal under påsklovet. Där jag lärde mig hoppa på "stora" hopp (slalom) :D † 
Åkte till Italien, Monaco och Frankrike i en och samma resa.† 
Slutade sexan. Vilket var både bra och dåligt.
Hade ett underbart sommarlov med sol, bad, båt, släktingar, vänner och mycket mer härligt.† 
Började i högstadiet på en ny skola. 
Fick nya kompisar, som är underbara.
Fick ta över pappas iPhone † 
Åkte till Turkiet med familjen. † 
Firade jul med de bästa kusinerna i världen.
Fick en dator och lite annat smått och gott.
Hade jullov, vilket jag fortfarande har. Gött det!
Firade nyårsafton på absolut bästa sätt †
 

Mindre bra saker år 2012:
När jag slutade sexan saknade jag klassen lite. Fast det är ändå hur bra som helst nu med ^^
Det har regnat en del i sommar.
Ja, vad ska man mer säga, har säkert massa mer dåliga saker men kommer inte på det just nu. 
 
Ha det bra! //Anna-Ida 
'
Så här såg jag ut igår, på nyår. <3