Anna-Ida - 13

2013-06-23
00:01:32

ENTER

Dags att sova i tält snart - igen. Orkar inte det men ska ändå på tonårslägret "Enter" imorgon. Ska bara berätta det, bakade en jättegod rulltårta förut också! Ha de bra !


2013-06-20
23:15:10

SOMMAAAAAR!
TJENAREEEE!
 

Nu ska jag snabbt berätta om allt de senaste, var på scoutläger vilket var superkul, mornarna bestod av att gå upp ur en varm sovsäck halv 8, gå ut till scoutköket och värma sig vid brasan och sitta helt tysta innan man tyst och trött sjöng låten innan maten ni vet "Thank u lord for giving us food....". Vid lunch och efter lunch var det tvärtemot morgonen helt högljudt och massa rop i vårt kök. Blev tyvärr inte hes på lägret. Hände massa kul men orkar inte berätta speciellt. Idag blev jag väckt kl 10 av småkusiner som jag inte visste att de skulle komma men det var kul! Har vart ute med dom idag, och badat.
Sen vid 3 åkte jag till båthamnen och fixade midsommarstång med tjejgruppen, KT inför firandet där imorrn, sen fixade vi i kiosken som öppnar imorrn och efter det grillade KT korv och marshmallows, badade och bara chillade i båthamnen resten av kvällen, har just ätit jordgubbar hemma nu.
 
Långt inlägg, men vi fortsätter.
Imorrn är det midsommar! :) Ska spela upp en teater i båthamnen från förr i tiden typ. Hoppas det går bra. Efter det ska jag hem till Lydia med Sabina, Wilma, Elin och Jenny och äta jordgubbar, choklad och tacos tror jag? Chilla och fira midsommar fast vi ska antagligen inte dansa runt nån stång men vi ska mysa och ha trevliiiiigt!
 
TJARÅÅÅÅ.
 
 

2013-06-15
06:55:23

SOMMARLOV
JAAAA! 

Så, äntligen sommarlov, igår då men aja, nu är klockan 06.50 och jag ska strax sätta på mig skorna och dra norrut, ska nämligen på scoutläger tills på onsdag! Har precis packat klart allt nu! Men min mobil kommer säkert hinna bli urladdad innan onsdag och så kommer det nog inte finnas internet. Men ha ett bra sommarlov iaf allihop. Hör av er om ni har tråkigt. :*
 

2013-06-09
19:24:13

längesen
Ett tag sen jag bloggade nu, har inte orkat eller haft lust, har bara chillat och så och struntat i bloggen, kommer nog knappt uppdatera i sommar. Kanske visa bilder om jag har lust. Ni får ha de så bra iaf!