Anna-Ida - 13

2012-12-29
18:08:44

Gott nytt år!
Hallå där!
Mycket har hänt sen sist, bl.a. julafton har varit. Det var extremt kul. Har haft fullt upp med att umgås med nära och kära den senaste tiden, därav dålig uppdatering. Idag blev det lite shopping på mellandagsrean i Karlstad. Kommer visa vad jag köpte + alla mina julklappar någon gång innan skolan börjar i alla fall. Snart är det nyår, så jag önskar alla ett gott nytt år. Tror inte jag kommer skriva något mer detta år, men vem vet. Kram Anna-Ida

2012-12-21
14:10:06

Winter Wonderland
Såg inte först att sista bilden var suddig. ops..! Tagna idag med min Canon Eos 1100D kitobjektiv
Idag fick vi äntligen jullov. Så sjukt gött. Vi fick våra betyg idag också. Roligt. Tråkigt att man kanske inte träffar vännerna så mycket på lovet men det blir fullt upp ändå tror jag. Uppdaterar inte så ofta som ni säkert märkt. Hoppas det inte skadar ;) Ha de bra!

2012-12-13
14:46:13

Det allra värsta..
Hej!
 

Idag har vi haft två lektioner på skolan innan de allra värsta ämnet enligt mig. Eller ja, vi hade bad. Idrott är inte så värst, men bad är hemskt. Sjukt tråkigt och jobbigt. Vi hade simprov. Jag simmade 36 längder. Inte så jättebra om man jämför med de bästa som simmade drygt 60 längder. Man skulle simma 40 längder för betyget C. Vi hade 45 minuter på oss eller något sånt. Kanske 40. Efter badet hämtade mamma mig vid badhuset. Ikväll har låg och mellan-stadiet i min förra skola (där de endast har upp till sexan) luciatåg. Ska dit med mamma och kolla på. Efter det är det ett genrep eller något inför konserten med kören på söndag. Snart äter jag mat, efter det tänker jag sova lite middag, så att jag orkar med dagen! 
 By the way, fick en ny jacka ifrån H&M idag. Beställde den förra veckan. En svart typ av parkas. En vinterjacka typ. Ska prova den lite mer sen och även fota den till bloggen. Bonne Journée! (eller hur det stavas).
Tre bilder ifrån min instagram! :)

2012-12-12
19:19:05

GINGERBREADHOUSE
Foto: Jag Canon EOS 1100D Redigering: Jag
Bara för att ni ska veta hur det ser ut. Jag stod en lördag vid en bänk och klippte ut mallar i kartong som jag hade mätt upp och ritat. Måtten stod i en bok, "Vinterns goda ting". Så jag stod en lång stund och bakade och bakade av köpt pepparkaksdeg alla husdelar. Det tog sin lilla tid, ibland gick delarna sönder också. Men resultatet blev ju ändå bra. Tycker jag, jag har gjort all kristyr själv förutom på taket, det fick mamma göra. Om vi får gäster eller så ställer vi in ljus i huset. Gelatinblad till fönster ja. Mossa runtom. Snyggt! 

2012-12-11
19:03:07

PICMONKEY
Sådärja! En liten bildbomb såhär på tisdag eftermiddag. En del bilder ifrån Turkiet, andra bilder är tagna här hemma. Canon EOS 1100D. COPYRIGHT på alla bilder :) Modeller: jag, mamma och pappa. Redigerade av mig på picmonkey.com

2012-12-11
18:55:57

Header!?
Jag har lite småproblem, vad ska jag välja för header, jag har gjort två stycken, inte så himla komplicerade eller något sånt. Men jag behöver ändå eran hjälp med vilken jag ska ha. Kommentera vilken ni tycker är snyggast! 
 

2012-12-11
16:10:07

11 DECEMBER
Haallååå!
 

Var ett tag sen sist, men nu är jag tillbaka! Våran dator är nämligen tillbaka från lagningen. Jaadu, den senaste tiden då jag inte bloggat har jag haft fullt upp med otroligt mycket läxor och prov i skolan. Jag har även bakat en hel del pepparkakor, gjort ett pepparkakshus och även lussekatter. 
 
Åh, jag stör mig så på att jag har två bloggar på denna e-mail, min gamla och denhär. Så ibland börjar jag skriva ett inlägg med bilder i den andra bloggen, irriterande! Så måste jag gå och skriva om allting på denna bloggen. Gjorde så förut tyvärr. Så inlägget kom lite senare än planerat. 
 
En god nyhet på allt detta, har ju somsagt fått tillbaka datorn, så nu har jag laddat in alla bilder i från bland annat turkiet, i datorn. Jag har även andra bilder som jag fotat. Ska nog redigera lite bilder innan de kommer upp. Men innan jag sätter igång att redigera så visar jag er en bild som är totalt oredigerad, tagen med Canon EOS 1100D. KRAM