Anna-Ida - 13

2012-09-30
18:23:46

Instagram-week #1
Här är bara några få bilder från min vecka. Har massor av mer bilder. Men jag ska berätta lite kort.
Jag har varit ute på härliga höstpromenader och fotat, varit och bowlat med tonår, varit på scouttramp, åtit tacos och sett på Catch Me If You Can. Har ju även varit i Arvika vilket ni redan vet, men de bilderna var inte med här i arkivet från Instagram. Men ha det så bra så hörs vi imorgon.
 
Hur har eran vecka sett ut? Har ni haft en bra helg?
 
Kram, Anna-Ida

2012-09-30
11:43:55

Polyvore
 
Hej! Jag skulle vilja tipsa om en sida som heter Polyvore. Det är enkelt och gratis! Här kan man skapa snygga och välgjorda collage. Här ovan ser ni massa saker från Gina tricot som jag vill ha, förutom skorna som är ifrån H&M. Men, jag ville bara visa er detta!
 
Kram, Anna-Ida.

2012-09-29
10:25:00

Marknadsköp
Samtliga bilder är på allting jag köpte på en marknad för några veckor sen.

 
För några veckor sen var det marknad, eller som man säger, Mâten. Här ser ni vad jag köpte. Tänkte skriva vad allting kostade. Den mörkbruna väskan kostade 100 kr, linnet med One Direction, som dock är förstort, kostade 150 kr. Mössan med One Direction text på kostade mig 100 kr om jag minns rätt. Foppaskorna kostade 50 kr och strumporna köpte jag 15 för 100 kr. Alltså, 15 strumpor. Ett par hade jag på mig när jag fotade, så dom kom inte med på bild, haha! Men det var det jag ville visa i alla fall.
 
Har ni varit på marknad? Vad tycker ni om marknader?
 

Kram, Anna-Ida.
 

2012-09-28
19:20:00

with the autumn leaves ..
Några bilder från i höst. Canon EOS 1100D kitobjektiv 18-55mm.
 
Bilderna är tagna i höst, av mig. Älskar hösten, mest pågrund av alla mysiga kläder, men också alla fina träd, röda, gula och orange. Dessutom är det riktigt kul att fota då. Fina katten Kotten smälter in i naturen med sina fina färger.
 
Förresten, imorgon ska jag på scouttramp, så då kommer jag inte blogga, dock kommer ett tidinställt inlägg upp klockan halv elva. Men det ska bli väldigt kul på trampen, hoppas jag.
 
Vad tycker ni om mina bilder? Bra/dåliga? Gillar du hösten, varför?
Kommentera!
 

Kram, Anna-Ida.

2012-09-27
17:17:27

The Annoying Orange
 
 
Tröja/Lindex Jeans/Cubus Blus/Bershka

Blev en ganska enkel outfit denna dag. Den gosiga tröjan är verkligen jättemjuk, och fin. Den är varm också. Men en riktigt stark, irriterande orange. Nej, inte irriterande på riktigt, men riktigt stark färg. Det är ju bra faktiskt. Haha. Ja, jag stod och lyssnade på musik när jag fotade. Men ja, hade ingen fotograf, och orka ta fram stativet! Så det fick bli någon spegelbild. Men men.. :)
 
Vad har du haft på dig idag? Vad tycker ni om min outfit?
 

 

Kram, Anna-Ida.

2012-09-26
18:45:27

Arvika

Hej! Idag har vi varit lediga ifrån skolan. Så jag, mamma och min syster Clara har varit i Arvika. Jag köpte ett nattlinne, en stickad tröja och en rosa hårmascara. Är jättenöjd. Efter arvika turen åkte vi till lova. Hon har blivit så stor! Åh jag ska inte glömma att idag övertog jag pappas iphone. Kul. Ett litet collage jag gjorde i piccollage! Bilder från idag. Vill ni se fler bilder, kolla gärna min instagram anniida. Vad heter du på instagram? Kommentera.


2012-09-25
16:04:18

One Direction till X Factor Sverige
HEEJ!
 
Idag så kom en stor nyhet ut från tv4's program X Factor. Jag, som ett stort One Direction-fan blev helt överlycklig när jag läste det på facebook under dagen. Ta en titt på denna video.
.-
Helt sjukt att One Direction kommer till en av X Factor Sverige's liveshower senare i höst! Måste ha bljett!
 

2012-09-24
17:46:34

iPhone 4S
Hallå!
 
Jättetrevlig rubrik, jag vet! Jag heter Anna-Ida, jag är tolv år. Går i sjuan.
 
På onsdag får jag äntligen pappas iPhone 4S. Har nu slitit med min gamla xperia X8 i snart två år. Ska bli himla gött att ha en iPhone. Jag använder redan pappas mobil till Facebook, Instagram och det. Men nu snart är den min. Alla i min familj har en iPhone så det är väl dags nu antar jag.
 
Idag var det skola. Tråkigt. Har konstigt nog bara en läxa denna vecka, lär väl få någon mer imorgon eller något. Ska förresten på kör ikväll. Första gången, det är en gospel kör. Får se om jag tycker det är kul. Drar till Arvika på onsdag. Kommer även träffa Lova. Min ettåriga lilla, söta kompis. Det ska bli kul.
 
Ja, jag har en ny blogg för att jag vill blogga. Det är kul. Behövde en nystart ifrån min gamla blogg. Rätt skönt. Den här bloggen kommer väl inte uppdateras precis varje dag. Utan kommer mer uppdatera några gånger i veckan och ge er intressanta inlägg, istället för "idag var det skola, bajstråkigt"- inlägg varje dag. Och fina bilder. Jag kommer bjuda på "Instagram-week". Ja, det var typ allt, ha det så bra!
Ne, jag använder aldrig smink i princip, det var bara för skojs skull det här!
 
 
 

2012-09-24
17:31:32

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.