Anna-Ida - 13

2013-04-29
21:23:26

Annons
Har skaffat en liten annons eller reklam över headern för då kan man samla poäng och få finare designer och fler läsare när man har många poäng. :) Så det är därför den har kommit dit. Gonatt!

2013-04-29
16:59:28

ASK.FM/ANNAIDASJODIN
Halloj!

Igår var jag i Åmål och kollade på dansuppvisning. Det var sjukt duktiga grupper som var lite äldre sen var det även små 3 åringar som dansade och alla åldrar därimellan. Mina kusiner dansade iaf, 6 och 9 år. De dansar i grupper typ. Sen var det några som visade sina discodansprogram och så. Dom var sjukt bra och det verkar så kul att dansa discodans. Jag dansar typ streetdance aktigt. Men iaf, idag har jag vart på skolan vilket var sjukt tråkigt.. som ni förstår. Eller det var ganska kul på SO:n i slutet för Sabina hade typ damp? Aja vet inte riktigt men vi skrattade bort typ hela lektionen i alla fall. 
Åh juste, har kommit en ny regel i vår skola idag som suger. Vi får inte ha mobilen på lektion! Så vi får liksom inte ens låta den ligga på bänken, man får inte skriva in i kalendern om man får nån läxa(isåfall efter lektionen typ) och inte ens kolla vad klockan är för om nån lärare ser mobilen tar den mobilen för resten av dagen. Så himla jobbigt då jag inte ser klockan där jag sitter i vissa klassrum och juste, man får inte ens lyssna på musik när man jobbar eller nåt. Ingen gillar det så jag fattar inte grejen. De elever som bara grejar med mobilen på lektionen får ju skylla sig själv om de får dåligt betyg på grund av det. OJ vad långt jag skrev om det.. Bara 9 dagar kvar nu. GOOODEGUD.
 
OBS! Gå in på ask.fm/annaidasjodin och ställ nån fråga. Du är anonym. Om du vill. OBS!

2013-04-27
22:03:16

FAVORITER
 

2013-04-27
21:56:00

HELG!
Tjenare!

Igår var det tonår. Det var *goshh!! ser en spindel nu asså dör den är asastor men gud! asåsanf hgvboiurejlkfhmnvfkyug7 nejnejnejnjenjenejnje sory men typ dörörg,gkrl den ä nära också...... va ska jjag göra?
Så nu dödade mormor den, tack och lov. 
Ja juste, tonår igår, det var På Rymmen i Töx. Mitt lag var Jenny, Rasmus och nån Oskar tror jag. Sjukt glad att iaf Jenny kom med för dom killarna är ju störda, men aa. Skulle hellre vilja komma med typ Sabina eller Linda typ. Men iaf, det var kul. Mitt lag var jagare och skulle jaga ett annat lag som hade fått olika uppdrag så vi var runt i Töx och så och letade efter de laget vi skulle "ta" genom att ta kort på dom när dom utförde ett uppdrag. 
När vi hade gått upp vid second handen så går en gubbe över E18 och ropar nåt till oss fast vi hör inte, jag och Jenny går jättesnabbt därifrån typ men killarna är kvar. Sen kommer gubben till dom och frågar nåt fast då hade jag och Jenny gått iväg för vi var sjukt rädda, haha. Det visade sig att han undrade om vi visste vems katt som hade blivit överkörd där. Men man ska vara på sin vakt, haha. Sen hittade vi fel lag och tog kort på dom, för dom lurade oss att dom var det laget vi skulle hitta. Men ja det var bra i alla fall. Ganska långt inlägg och har ännu inte berättat om idag. Ojdå.
Idag har jag varit hos kusinerna hela dagen, det var kul! (OCH LISA! Såg på deras 9:ans show dvd så jag såg allt du gjorde. Hoho) Vi var ute, hoppade studsmatta, letade tussilago och lekte i deras lekerstuga. Eller heter det lekstuga? Låter bättre med lekerstuga men ser stört ut. Är väl nåt värmländskt kanske. Mamma och pappa är ju i Israel så inatt sover mormor här. Har typ fem sår på båda händerna och rivmärken av träd och så, kan knappt tvätta händerna utan att få ont nånstans. Usch.
PUUUSSSS OCH KRAAAM, regnbåge från igår resten från idag. :*

2013-04-26
18:04:56

Outfit of the day #7

Skolan var bra idag! Jag gjorde klart allt jag skulle ha klart denna vecka på förmiddagen. Sen hade vi lunch, efter det så kollade vi på alla gruppers animationsfilmer, kanske kommer min grupp's film upp på youtube! Sen åt vi fruktsallad och glass och drack cider till det. Det var gött! Så vi sluta typ en timme tidigare. Då spelade dom flesta som väntade på bussen basket, sen kom niorna och spelade så jag och Å gick och satte oss utanför matsalen i solen! Men sen så upptäckte jag en myra på min jacka och skrek jättehögt! Alla som satt i matsalen vid fönstret vände sig och alla kollade ut på mig och å, det var aspinsamt så vi gick tillbaka till basketen så fick Vanessa genomsöka min jacka efter myror och sen gick jag och å tillbaks fast vi satte oss inte där vid myrorna! Långt inlägg kanske, men fredag idag! Det betyder tonår och det är På rymmen idag fast det är typ Amazing Race. Hoppas det blir kul! Här får ni iallafall dagens outfit! Kram!
~ jeans:bikbok ~ t-shirt:ginatricot ~ kofta:ingenaning ~ hade också mina nya converse! ~

https://cdn3.cdnme.se/3922069/7-3/pic_517aa4679606ee33213602dc.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3922069/7-3/pic_517aa49bddf2b372f9521aff.jpg" class="image">


2013-04-24
18:37:40

Läxor

Hej! Sitter och gör läxor i mina nya jeans och en rosa tröja från Bikbok. Har varit på KT, det var inte så kul idag. Ska se på tv senare men måste plugga en del också. Imorgon är det scout, båtrace! Hoppas på sol och att det ska sluta blåsa, fy! - hejdå!


2013-04-23
18:44:25

23 april
 
 
 
 

Hej! Kan inte fatta, bara 15 dagar kvar tills mitt livs bästa dag. DÖR. ♥
2 instagrambilder ^
Först en på vad jag köpte, sen har vi en från idag på skolan när jag, Å, Ida och Marcus gick till mcdonalds. Marcus hade mcdonalds appen och köpte en mcflurry magnum classic för 10kr, sen så ville jag också ha en men hade inga pengar. Så jag laddade ner appen när vi stog där inne så Å kunde köpa en för 10kr som vi delade på. Den var jättegod, men de små magnum bitarna var bara ivägen typ. 
 

2013-04-23
18:38:13

CENTRET
Åkte till köpcentret efter mitt utvecklingssamtal igår, som förövrigt var astråkigt, haha. Hade sovit med flätor efter att jag hade duschat på söndagen, tyckte lockarna blev snygga på morgonen! 
- jeans:bikbok 599kr - brillor:glitter 80kr - converse:dinsko 699kr - armband:bikbok (fick på köpet) -
Är riktigt nöjd, mamma betalade skorna. Har 5 läxor eller vad man säger, denna vecka. Usch! NO, SO, Matte, Svenska och Franska! Men det ska väl gå på nåt sätt, hejdå!
 

2013-04-23
18:35:26

Igår

Hej! Igår var jag på skolan, efter det åte jag på utvecklingssamtal och sen en tur till köpcentret, hittade äntligen ett par perfekta ljusa jeans! Älskar dom! En liten bild i provhytten, snart kommer ett inlägg med bättre bilder, kram! :)


2013-04-22
21:11:30

GREVE KURT
Hej!
Oj vad tiden går nu, har inte bloggat sen i lördags och tänkte bara snabbt skriva lite om Greve Kurt som var på lördagskvällen.
Greve kurt är ett spel/lek typ i alla fall. Dom hade släckt ner hela övervåningen i kyrkan, det fanns lite röda lampor här och där så att man såg något i alla fall. Men så låg det massa lappar, med nummer, runt i hela kyrkan. Man var 4-5 personer i ett lag och jag var med Sabina, Elin och Jenny, som tur va! Rädd att jag skulle komma med nån jag inte kände typ! Man gick iaf med laget och hållde i varann, i alla fall vi men tror typ alla gjorde det, och skulle hämta  en lapp åt gången. Det fanns tre stycken tagare som kunde ta i nån i laget och då måste hela laget följa med till greven, greve Kurt och svara på en gåta. Klarar man inte den får en i laget vara kvar hos greven. Som tur var blev vi inte tagna av nån tagare men dom var sjukt läskiga och alla skrek sjukt mycket hela tiden och några tagare var jättenära oss ibland. Men det var ju så himla mörkt! När man hade hittat en lapp sprang vi skitsnabbt ner och kollade på lappen, det stog ett nummer, så gick man till nån av de som stog där nere och så fanns det uppgifter för varje nummer. Sen gick man upp och la tillbaks lappen och fortsatte och kolla efter lappar.
 
Nu i efterhand känns det inte som att det kan ha vart läskigt, men det var verkligen läskigt. Några hade varit så rädda att de grät nere hos greven. Kom somsagt aldrig dit!
 

2013-04-20
19:36:00

SENASTE
Hallå! Jättesnabbt inlägg nu, ska snart sticka på Greve kurt, är så sjukt rädd. Är typ som tonår men vi ska vi i årjängs kyrka och typ allt ska va kolsvart och det kommer va asläskigt. Kommer säkert dö eller nåt. Här uppe har ni mina senaste instagram bilder. Det är Willegust's getter och killingar, så sjukt söta!! Och aladdin. Igår kväll färgade jag dipdye men de syndes inte så bra i verkligheten, ska färga igen så de syns bättre. Men måste dra nu, så vi hörs! :) Ps, önska mig lycka till inför i kväll, så jag inte dör! Ds

2013-04-19
20:39:06

Let's dance!

Hej! Sitter och kollar på let's dance. Ska se på One tree Hill eller nån film senare, åkte inte på tonår, orkade inte! Idag är tre prov äntligen avklarade! Det gick ganska bra faktiskt! Det var en hörövning i engelska, ett stort fett fysikprov och svenska prov! Fysik var svårast men det gick ganska bra i alla fall. Så nu är det helg, yey! Juste, dom dansade till den där Jalla dansa sawa nu på let's dance men dom hade gjort låten jätteseg så jag blev störd på dom! Älskar verkligen jalla dansa sawa! Men a, hejdå! Ha en bra helg.


2013-04-19
20:32:42

stökigt

Usch, mitt rum är inte städat på jättelänge och orkar aldrig ta tag i det, även skrivbordet är fullproppat med saker och tro det eller ej men det är kläder där också. Min garderob är typ full nu så jag fattar nt hur allt det här har kunnat få plats där.. Ska nog städa nån dag i veckan eller till helgen.


2013-04-17
16:39:11

FYSIKPROV, HJÄLP!
Hej! Förlåt att jag inte bloggade igår. Idag var det KT men orkade inte gå, har två prov på fredag och franska glosor till imorrn, och fattar verkligen ingenting av det vi gör på fysiken. Vi hade massa anteckningar och jag var hos tandläkaren och väntade och så under hela den lektionen när alla skrev de så jag bara skrev av en kompis men fattade liksom inget. Effekt, lägesenergi blablabla. Provet handlar iaf om det och krafter och tid och rörelse. Uschamejen! Ska på typ nåt möte sen? Vi som har sommarjobb i en kisosk i båthamnen fick en stipendium i fjol på 4000kr så vi ska träffas nu alla barn, tonåringar, för att planera vad vi ska köpa för de pengarna! Gött att ha sommarjobb! :D Detta blir tredje året i kiosken eftersom den har funnits i tre år. Så det är bara vi barn som bor runt här jag bor som får jobba där! Har inget att skriva nu, måste sätta mig och plugga nu verkligen! Men vi hörs!

2013-04-15
17:10:01

igår och idag
HEJ! Igår var vi hos mormor och morfar för att morfar har fyllt år. Det var massa gamlingar där typ, haha! Våra kusiner var också där så det var kul. Plattade håret igår också. Vad passar jag bäst i? Idag på skolan så skulle alla typ gå till tandläkaren, de gjorde inget speciellt, fast dom tog röntgenbilder. Sen när vi skulle äta lunch så regnade det och så sprang vi till matsalen och utanför matsalen ramlade jag, för att tjejen bakom mig typ sprang på mig, jag fick skrubbsår på knäna och lite på händerna och mina dr.denim jeans gick sönder! Emma, om du ser detta så vill jag säga taaack! Du är en ängel! <3 Så jag åt lunch ändå och hade jättelortiga byxor och tröja! Usch, sen gick jag till skolsystern och Emma följde med mig. Jag fick typ nåt bandage och nåt annat jox på såret och sen gick jag tillbaka senare och tog av bandaget och de andra och fick stora plåster på knäna. Men annars har det väl inte hänt nåt, är hemma nu iaf. Ganska långt inlägg, och glöm inte att gå in på qooh.me/askadi. Det är ungefär som ask.fm fast nåt liknande så ställ massa frågor, anonyyymt! Så hörs vi.
Byebajs.

2013-04-14
16:19:00

2 outfits för lata dagar

1. Tröja- H&M Tights- Lindex
2. Tröja- Cubus Tights- Lindex Strumpor- Race marin sportswear eller nåt.


2013-04-13
21:27:46

BLOGG ESSE APPEN!?
^ den funkar ju för katten inte.

Har inte gjort nånting mer än att äta, se på tv, sitta vid datorn idag, ska till mormor och morfar imorrn. Ser på fångarna på fortet just nu. Har inget att skriva men hade tråkigt så jag uppdaterar bara lite a. Har en snefläta idag, fast den går ju typ ur iaf håret som är på andra sidan, men aja. Godnatt.. lägger mig inte nu men, hejdå!

2013-04-13
14:08:21

HALSONT PÅ EN LÖRDAG

Har bytt header igen. Idag är det lördag. Känner mej bättre i halsen men inte jättebra, ska inte göra nånting idag.
Bara se på tv, sitta vid datorn. Eller, jag kanske bakar något om jag får lust och har ork. Så tråkigt väder, har kommit lite snö men det la sig inte så bra eftersom att det regnade innan det snöade. Nu är det mulet och tråkigt, men det påverkar mej inte så värst mycket eftersom att jag känner mig "sjuk" typ.

2013-04-12
17:55:03

FREDAG
Halloj!

Idag har jag varit i skolan, på engelskan hade vi typ "teaparty", fast några hade bakat lite själva och tagit med och vi drack inte te, men skit sam. Det var gott och en slapp lektion, som var den sista så vi slutade lite tidigare. Men ändå, måste vänta på bussen extra länge då. Men då kommer iaf Å och håller mej sällskap haha! :D Som väntar på sin buss.
Har gjort två till headers, ni får hjälpa mig att välja, är mest nöjd med den tredje faktiskt! Nån som vet om man kan snurra typ eller göra så kallade "lager", snea, på pixlr? (pixlr.com/editor)
Idag är det fredag, wiho! Har jätteont i halsen verkligen, uschamejen! Och hostade faktiskt förut. Börjar nog bli förkyld eller sjuk! :( Har inte gjort nåt mer än att sitta vid datorn idag, ska se på One Tree Hill sen antar jag! Kram! Glöm inte och rösta på header, 1, 2 eller 3!  ♥

2013-04-12
15:52:48

Hej!
Snabbinlägg nu bara, har gjort en egen header, ska ha denna designen men kanske byter header eller gör en ny, denna var bara test! Har gjort den på pixlr.com. Men vad tycks? Designen kan vara lite tråkig men får se vad jag ändrar på. Kram!

2013-04-10
19:34:13

10 april

Hej! Skriver från mobilen idag. Det här ju här man har alla bilder och jag orkar inte ladda in dom i datorn. Sitter och kollar på tv men det är inget bra men ser ändå på Spartikelmysteriet på Barnkanalen, haha! Men ska se på halv åtta hos mig och Sveriges Mästerkock nu typ. Idag hade vi bild på sista lektionen. Vi ska göra en animerad film på bilden och vi håller på att jobba med det i grupparbete. Det är kul! Vi gör typ gubbar och så, vecka 17 kommer 7a och 7b jobba med detta en hel vecka och filma och redigera filmen. Just nu gör vi "cutout" saker och gör allt till filmen. Vår grupp är bra, som tur är! :D Har varit på KT idag och sen har jag pluggat och läst bloggar, hejdå! Bilder på Å från när vi vänta på bussen, haha sötnos! Soligt! Men blåsigt!


2013-04-10
19:21:58

OOTD #6 Neon

Byxor:drdenim blus/skjorta:bikbok tröja:bikbok
Skriv gärna vad ni tycker om dagens outfit! ;)


2013-04-09
21:55:01

20 random fakta om mig!

Hej, tänkte göra "50 random fakta om mig". Men skulle säkert aldrig komma på så mycket, så jag tog 20. Massa på youtube har ju gjort detta och Å och Sabina något liknande? Aja vi kör helt enkelt.
> skriker när jag ser getingar, spindlar m.m.
> är alltid mig själv och kan vara ganska konstig ibland.. Men det är jag.
> jag kom på namnet på vår katt, Kotten.
> jag har bloggat sen jag var kanske 9 år? 8? I olika bloggar.
> jag började blogga för att min syrra och hennes kompis gjorde det.
> älskar att få post/brev, men får aldrig det typ.
> tycker det är sjukt fult med mjukis, men riktigt skönt.
> jag tränar aldrig, kan hända att jag springer lite på sommaren dock.
> älskar att måla naglarna i mönster och att göra dom coola och så.
> ^- men har dock världens fulaste naglar för jag river på dem.
> brukar kolla på massa 9-12 åringar på youtube som gör massa sminkvideos och annat. Är dom inte lite för små?
> kollar också på äldre smink och annat skönhets/mode videor.
> jag är bra på att hålla hemligheter
> duschar aldrig på morgonen, usch!
> ska på One direction konsert med lydia!
> jag hoppade över "femårsgruppen", ett år av förskolan så är alltså 00:a, men går i 7:an.
> jag saknar min kompis Ella som jag träffade på en camping sommaren 2010, vi sågs där 2011 men sen dess har vi inte setts.
> har varit utomlands nio ggr. Här är inte Norge medräknat.
> jag har varit i: Danmark, Norge(massa ggr), Italien(4ggr), Frankrike, Monaco, Turkiet, Grekland(Kreta), Cypern, Gran Canaria. Första gången var Danmark(2006), även Kreta år 2006.


2013-04-09
19:25:17

design
Hej!

Idag var det skola, vi ser på Hunger Games på franskan. Den är ganska bra faktiskt. Efter skolan var det teaterskola som var kul! Sen åkte vi till mormor och morfar för morfar fyller år idag. Nu ska jag snart se på tv och sen duscha. Men ha det så bra folken! Hejdå!
ps, håller på och ändrar design lite fram och tillbaks och om bloggen ser konstig ut så är det därför, ds
Är med i en giveaway med bikbok på instagram.. haha! :D

2013-04-08
21:43:09

todaaay
Tjena! 
 

Skola idag, första dagen efter lovet. Men dagen gick ganska fort och efter skolan gjorde jag typ inget.. har hoppat lite studsmatta och mest suttit vid datorn, youtube, one tree hill, läst bloggar. Bilden är från igår, på studsmattan! Wie! Imorrn är det teaterskola efter skolan och sen ska jag till morfar som fyller år så jag hinner nog inte blogga imorrn. Vad tycker ni, ska jag ha den här designen eller? Nu är det ju storlek 600 på bilder, har haft 800 innan, vad är bäst? Svara i en kommentar, vill veta, är ju ni som ska kolla på den. Kram! 

2013-04-07
13:21:01

testar
vad tycker ni? ska jag ha denna design?

2013-04-07
13:09:48

fjällen
En bild från danshajken på Willegust (William) och Mois (Moa)! :D resten från Hemsedal <3
Har hoppat studsmatta och ska kanske ut och fota lite sen, får se. Usch amejen, Clara kommer hem idag. BLÄ.

2013-04-07
11:18:01

Två bästa igår
Två bästa, ska man säga stunderna/tiderna? igår var helt klart den fantastiska solnedgången och att chatta med Sabina på skype i två timmar.. haha. Tog bilder med kameran på solnedgången också. 
Glöm inte att gå in på qooh.me/askadi och fråga mig nånting, du kan vara helt anonym! Vill ha frågor.. vad som helst kan ni fråga. Så glöm inte det nu. Igår satte vi upp studsmattan också så jag hoppade lite, men idag är det riktigt soligt ute så ska hoppa sen också. Det är ju jättekul att hoppa studsmatta, haha! :D

2013-04-05
22:33:00

hemma
HEJ!!
Är hemma från en UNDERBART härlig vecka i Hemsedal. Aldrig haft så bra väder. Strålande sol varenda dag, vindstilla på topparna men inte i backarna. Så vi har åkt slalom såklart, uppe på topparna har det varit vindstilla så vi har suttit där och ätit matsäck och solat på dagarna. Superhärligt verkligen. Med ett stup jämt framför oss. På nästan 2000 m höjd med utsikt över snöiga berg. Älskar Hemsedal. Åt på Peppes på hemvägen, åt pizza när vi kom hem också. Har en del bilder att bjuda på.. dom kommer kanske imorrn? Inget planerat nu i helgen i alla fall. Fick en helium ballong på peppes! Ska typ andas in det sen eller vad man säger.. om jag vågar! Lisa, fick ditt brev men jag svarar om jag orkar, fint inpackat också! Men nu vet du iaf vad jag gjort på lovet.
Saknar faktiskt skolan lite fast det är väl mest p.g.a att jag saknar mina kompisar! ♥
Ah men nu får ni några bilder ifrån Hemsedal.. från min instagram! Puss! ♥
bild på mig jao, jag som hoppar, Willegust! Alla följer willegust på insta ok? Haha :D