Anna-Ida - 13

2013-04-22
21:11:30

GREVE KURT
Hej!
Oj vad tiden går nu, har inte bloggat sen i lördags och tänkte bara snabbt skriva lite om Greve Kurt som var på lördagskvällen.
Greve kurt är ett spel/lek typ i alla fall. Dom hade släckt ner hela övervåningen i kyrkan, det fanns lite röda lampor här och där så att man såg något i alla fall. Men så låg det massa lappar, med nummer, runt i hela kyrkan. Man var 4-5 personer i ett lag och jag var med Sabina, Elin och Jenny, som tur va! Rädd att jag skulle komma med nån jag inte kände typ! Man gick iaf med laget och hållde i varann, i alla fall vi men tror typ alla gjorde det, och skulle hämta  en lapp åt gången. Det fanns tre stycken tagare som kunde ta i nån i laget och då måste hela laget följa med till greven, greve Kurt och svara på en gåta. Klarar man inte den får en i laget vara kvar hos greven. Som tur var blev vi inte tagna av nån tagare men dom var sjukt läskiga och alla skrek sjukt mycket hela tiden och några tagare var jättenära oss ibland. Men det var ju så himla mörkt! När man hade hittat en lapp sprang vi skitsnabbt ner och kollade på lappen, det stog ett nummer, så gick man till nån av de som stog där nere och så fanns det uppgifter för varje nummer. Sen gick man upp och la tillbaks lappen och fortsatte och kolla efter lappar.
 
Nu i efterhand känns det inte som att det kan ha vart läskigt, men det var verkligen läskigt. Några hade varit så rädda att de grät nere hos greven. Kom somsagt aldrig dit!
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: