Anna-Ida - 13

2013-05-25
23:13:46

SENASTE
Hallooo!

I fredags så gjorde jag inget speciellt, alltså igår. På kvällen var det avslutning på tonår, som tur var blev det bra väder. Först spelade vi minigolf, sen gick vi till en brygga, vid Sommarvik och hade picknick. Tårta, chips, popcorn, dricka och så. Det var supermysigt. Riktigt skönt att vi fick sol, det var solnedgång då. Så det var en jättebra kväll. Idag har jag bara chillat, har varit på Ica och köpt jordgubbar och pantat. Har tagit lite bilder i helgen men visar imorrn. Så länge får ni bilder från Instagram. Hejdå!

2013-05-24
13:08:44

Fredagslockar

2013-05-23
17:55:44

GLAMOURKVÄLL
Igår var det ju glamourkväll på Waterside. Det var jättekul. Jag åt pasta carbonara som var sådär. Men den var ganska god. Som efterrätt tog jag glass, då fick jag en jordgubbskula, en choklad och en vanilj. Så himla god glass verkligen! Mums!
 

2013-05-23
17:52:57

MYSTORSDAG
Inte ofta ni ser den rubriken?

Sista dagen idag på hälsoveckan. Idag hade vi Lacrosse som var jättekul, sen sprang vi 4km. Orkade inte springa riktigt allt plus att det var lerigt och geggigt på flera ställen. Och blött. Usch. 
Har varit på Ica med mamma och vi köpte jordgubbar och bakchoklad. Har smält chokladen och doppat jordgubbarna i. Eftersom att det inte är skola imorrn ska jag sitta och mysa med jordgubbarna framför flera avsnitt OTH. Chill! 

2013-05-22
15:33:39

TR WESTERN
Hej! Igår hade vi typ samma som måndag nästan, fast vi hade gymping och lite annat. Idag var vi på Tr Western som det heter. Typ en gård där det finns djur, 10-kamp och olika saker typ luftgevär, pilbåge, kasta lasso, stövelkastning m.m. Det var blött och inte så speciellt kul. Det bästa med det var att vi slutade tidigt. Så jag fick skjuts av en lärare som bor längre bort än mig hem så jag slapp vänta i två timmar på bussen, så jag, Lydia och Markus var på vår gamla skola. Men där var det ingen av de små barna som skulle dit markus åker så han gick tydligen hem istället för att vänta i typ en timme. Så han gick en mil i regn. 
Jag har iaf duschat och klätt mig inför glamourkväll! Det är fritidsgårn som har hand om det, man ska typ va finklädd och äta på en fin restaurang. Hoppas maten jag beställt är god, pasta carbonara.

2013-05-20
17:06:10

JUMPING QUEEN
Hej! Om nån undrar så är kläderna från Bershka!
Igår hade vi ju gäster, sen hoppade jag studsmatta. Älskar det, så kul! :D Ser störd ut på bilderna och vet inte vad jag gör? Gorilla style.
Idag har hälsoveckan börjat! Först hade vi historisk idrott som va tråkigt och vi gjorde typ inget. Sen hade vi matte där vi gjorde typ längdhopp, 60m häck eller nåt med mer. Efter det hade vi dans. Vi fick lära oss en dans och det var jättekul. Efter det åt vi mat och sen hade vi spinning. Man blev sjukt svettig efter typ 30 minuter eller nåt men det var askul! Vill göra det igen! Sen berättade en om Afrika eller nåt för dom hade gett pengar som vi samlade in i höstas, alltså högstadiet. Hejdå!

2013-05-19
17:32:00

FIRST DAYS OF SUMMER
Heeej!

I fredags efter skolan så låg jag och sola ett tag och så. Sen somni vet så bada jag och sprang. På lördagen var jag hemma, sen var jag på konfirmation och konfirmationskalas en stund. På kvällen såg jag på hela Eurovision Song Contest. Danmark som vann var bra! Idag har vi haft gäster och jag har målat naglarna. Det var Lydias familj och en till familj, hennes kusiner, som är sjukt söta. Och så var det typ två vi  känner a. Vi spela fotboll. Med han största som är 2-3 år typ. Så det var kul, trevligt. Dom har ganska nyss åkt och nu är det molnigt. Det har varit jättefint hela helgen. 
Nu ska vi ha hälsovecka i skolan. Vi ska köra spinning, massa gympa, dans, åka på TR western och inga vanliga lektioner! I helgen har jag varit aktiv med kameran. Lite bilder då!
I lördags grillade vi. Gött!
Det var jätteäckligt att ta bilderna och hatar att kolla på dom. ^v Men ändå. Det var utanför fönstret, jag var inne.
Finaste Kotten! 
 

2013-05-17
21:14:06

17 maj
Hej!!!

Sen senast jag skrev har jag hunnit med svenskaredovisning, svenskatest, 8km på cykel, ca 2km löpning, inte samma dag dock. Idag hade vi fotboll på idrotten. Kan verkligen inte det, så det är inte så kul. Men innan så körde vi typ övningar på att dribbla och kasta och bara skjuta lite små skott eller vad man säger. Sjukt varmt har det varit idag! Tur att jag hade shorts, med strumpbyxor, men ändå. Efter skolan gick jag och la mig på verandan ett tag i solen. Sjukt varmt verkligen. Sen gick jag och min granne Ida som är 6 år och tog ett dopp i sjön. Iskallt var det. Vågade inte doppa huvudet heller. Ida var jättemodig som doppade sig, om man jämför med mina kusiner. De skulle aldrig gjort det. 
Så var jag och mamma ute och sprang, en kort sträcka. Det var så himla varmt, det med, ja. Lite bilder!
 

2013-05-14
21:37:00

Today.
Hej! Idag var det skola som vanligt. Efter skolan var det teaterskola. Har anmält mig på glamourkväll!Hoppas det blir kul!  Vet inte vad jag ska ha på mig, alla ska typ ha klänning? Kanske min nya blåa kjol. Har pluggat idag också, imorgon har vi redovisning i svenska och vi ska berätta om vår bok, som vi läser i skolan. Läser Narnia vilket är bra eftersom jag redan kan den storyn typ utantill, vet ju vad som händer o allt.        
Bye!
 

2013-05-11
15:42:09

Bikbok, Monki, H&M, SALT, 1D Merchandise, ZARA
Köpte nylonstrumpbyxor och två par skor också.

2013-05-10
19:56:46

One Direction
8:e maj var mitt livs bästa dag. 

Tidigt på morgonen åkte vi tåg så vi var framme typ vid 11 eller nåt. Då letade vi upp hotellet och lämnade väskorna där, och jag bytte om till shorts. Var så himla varmt ute ju! Först gick vi i lite affärer och åt på restaurang. Sen tog vi tunnelbana mot Solna och mot Friends Arena. När vi kom till Friends Arena så köpte jag, och Lydia, en One Direction t-shirt var och nån turné bok eller tidning typ. Sen stog vi utanför i kanske två timmar? Juste vi träffa ju Wilma, Sabina, Sanna och Sandra också. Men jag, Sabina, Wilma och Lydia var typ med på nåt Fan-event där utanför och dom tog bilder på oss med massa andra directioners, aa men sen köade vi. När de släppte in gick jag och Lydia och köpte nån snabbmat och gick och satte oss. 
Sen var det massa musik och Camryn som var förband och det tog jättelång tid tills killarna äntligen kom! Det var bästa ögonblicket ever! Sjöng med hela tiden och skrek som galningar. Haha dom som stog framför och brevid oss stog typ stilla hela konserten medan jag och Lydia hoppade typ hela tiden. Det var helt magiskt.
Hade ont i halsen efter men det gick över fort. 
Sen åkte/gick vi till hotellet och tog en varm choklad i baren och en varm macka. Igår shoppade vi, fikade och åt mat innan tåget gick klockan 20 över 8 eftersom det blev en timme försenat. På tåget hem satt vi och skrattade typ hela tiden, vi var nog trötta. Köpte ganska mycket men ska visa det imorrn.
Ikväll blir det mys, har gjort egen glass med kiwi och jordgubb, står i frysen nu, sen jordgubbar med vit choklad, det stelnar nu. Och vitlöksbröd. Yumyum! Ska se på OTH.
 
Hejdå! // bilder från instagram //

2013-05-07
21:45:48

STOCKHOLM!
Tjena!

Både igår och idag har det varit jättevarmt ute. Underbart! Imorgon, tidigt sticker jag och Lydia till Stockholm! Ska bli så himla underbart. Att se One Direction liksom. Imorrn vid denna tid kollar jag på dom exakt nu. SÅ coolt!
Har inga ord. Vi åker iaf tåg dit ganska tidigt. Blir mycket shopping också. Hem på torsdag kväll. 
Ska lägga mig nu, ska gå upp en halvtimme tidigare än vanligt. Fy. Men imorgon blir den bästa dagen ever. Puss!

2013-05-06
16:32:25

2 dayysss
Hallo!
 

Bara två dagar kvar, helt underbart!!! Varit jättevarmt ute idag, skönt! Har inget att skriva. Ha de bra!
Förra sommaren, saknar det! 
 

2013-05-04
17:09:33

Lång dag
Hej! 
Idag har det varit en ganska lång dag som ska bli mycket längre. Först var det KT till klockan två, sen tills nu har jag gjort shorts, som ni ser i förra inlägget! Nu ska jag packa lite till Stockholm, ska ju dit om 4 dagar, på onsdag. Sen är det en konsert ikväll i kyrkan med nån kör som jag nog ska på. Inte så taggad till det men hoppas dom är bra iaf. 

2013-05-04
17:02:29

DIY - Shorts
Gamla jeggins från märket Detroit, blåa jeans från H&M, gamla leopardjeans från Lindex.
 
Okej, idag har jag hållt på med dom här shortsen ett tag! Är jättenöjd med dom! Byxor jag aldrig använder, försmå och förstora. Använde sandpapper och en tygsax. Längtar till sommaren nu med massa nya shorts! Blev lite missnöjd med det stora hålet på dom blåa, men det gör inget, dom blev ändå snygga! Tröjan jag har är från Bikbok. Bloggar mer senare, ville bara visa er, hejdå!
 

2013-05-03
22:52:48

HELG!
Woho äntligen fredag!

Varit i skolan som vaaaaanligt. Åkte inte på tonår, ville va hemma och äta jordgubbar doppade i choklad och se på One Tree Hill! NAJS! :D Imorgon är det KT. Men ska nog lägga mig snart efter att ha sett några avsnitt. Vi hörs! :D

2013-05-01
12:05:53

INSPIRATION
1. Gina Tricot 2. Gina Tricot 3. Gina Tricot 4. Gina Tricot 5. H&M 6. Gina Tricot 7. H&M
Har suttit och gjort dom här collagen nu. Blev nöjd med det sista typ. Dom är gjorda i pixlr med bilder från hm.com och ginatricot.com. Ska till Stockholm om exakt en vecka, gissa varför! ♥ Men då blir det lite shopping också. Väldigt sugen på allt här ovanför men får se vad det blir, och nån bikini måste jag verkligen ha också, har typ två som jag använder nu.

2013-05-01
10:11:56

Valborg
Hej!

Idag är det Valborg, igår, på valborgsmässoafton, så åt jag jordgubbar doppat i choklad och kollade på One Tree Hill. Började på säsong 3 så det är najs, ska se mer idag och göra massa läxor, tyvärr, när vi är lediga. Åt mycket gott igår som ni ser på bilderna. Första bilden är från när vi väntade på bussen, isen är borta! :D Den försvann igår tror jag, det blåste så mycket.