Anna-Ida - 13

2013-03-28
19:18:18

Danshajken
HEJ! Tänkte berätta om danshajken, så det kan bli ett långt inlägg. Vi var i alla fall sex personer och vi hade hajk, när vi kom dit började vi med att värma upp, välja låt och sen göra en dans. Vi tog Begging med Anton Ewald och vi klarade att få ihop en dans och den är så sjukt bra, dansen! Sen lagade vi tacos och så duschade vi och allt sånt, sen spelade vi Jungle speed. Nån gång här så gjorde jag och tre till ett bus till de andra två, det var kul! Först så låtsades vi att vi ringde och våra föräldrar sa att vi inte fick sova i missionshuset inatt och de två gick på de för vi sa att en pastor skulle sova där, så vi som visste om buset började skrika typ "Vi måste skynda oss och diska och packa alla grejer!" Så alla diskade, för hand då, jättefort och tog upp alla grejer i hissen. Sen ställde vi ut väskorna på trappen och så sa vi att vi skojade. Det var sjukt kul för vi hade ju med oss en del packning och så slängde vi ALLA väskor ner i hissen och körde ner det igen. 
Sen såg vi på film. Efter kanske halva filmen så gör fyra andra ett bus mot mig och en till tjej, de säger att de har ont i magen och mår illa och ska spy, jag och andra tjejen, Maija, går och hämtar hinkar där de kan spy och ger dom vatten och sånt. Vi trodde att det måste varit nåt vi har ätit eftersom att fyra stycken har ont i magen. Sen skulle vi upp och leta efter alvedon åt dom och vi gick upp och sen ropade dom "Moa spyr!" och vi sprang ner utan att ha hittat alvedon. Och då spydde hon ut hela gurkbitar, ja jättetrovärdigt. Sen spydde även en annan tjej, och vi såg ju att gurkan var borta eftersom vi hade haft gurka och dipp.
De hade tydligen medans vi vart uppe och letat, tagit in dipp, gurka och cocacola och godis i munnen och det såg jätteäckligt ut. Jag och Maija trodde ju hela tiden att det var riktig spya. Men vi(Maija) var tvugna att hälla ut de i toan ändå. Sen så när vi hade sprungit upp och letat massa ggr och hjälpt dom och så så reser dom sig ur sina sängar och säger att dom är pigga och typ "Nu ska vi ha kul!". Jag och Maija blev sjukt chockade. Dom är i alla fall bra skådisar det är en sak som är säker. Sen gick vi upp och dansade och gjorde Harlem Shake och hade kul, sen såg vi på mer film och myste och sen la vi oss vid två ungefär. 
Imorse vaknade vi typ vid 7 av solen som lyste i ögonen och vi åt frukost och sen började vi öva så att vår dans skulle sitta och det gjorde den väl. Sen gick vi på en promenad hem till Lydia och tog med oss lunch upp som vi kunde laga. Så vi packade och åt lunch. Efter det dansade vi mer och bara hade kul. 
 
Sitter i soffan nu och har sjukt tråkigt och är sjukt trött. Hoppas ni orkade läsa.. Hejdå! 
tre bilder från skolan igår

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: